Om mig

Mit navn er Michael Kaas Christensen, jeg er 25 år gammel og bosat i det centrale Aarhus. Jeg læser Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og er lige nu igang med 7. semester.

Jeg er nysgerrig, kreativ, idérig og står aldrig i vejen for at tage en udfordring. Jeg har lært at det handler om at se muligheder fremfor for problemer, og det har givet mig en positiv personlighed.

Derudover er min fascination for kommunikation, og de mange aspekter det repræsenterer, meget stor. Særligt interesserer det mig, hvordan kommunikation kan bruges digitalt. Jeg håber, at jeg en dag kan gøre brug af de erfaringer og den viden jeg har fået, både gennem uddannelsen og i mit erhvervsmæssige virke, og give det en mere digital og teknisk vinkel. Det vil åbne helt nye døre indenfor kommunikation, som jeg ser frem til at blive klogere på.

Gennem de sidste mange år, har jeg også været frivilligt aktiv i flere organisationer og projekter. Det er noget jeg ikke kan lade være med, bl.a. fordi jeg godt kan lide at se ting lykkedes, men også fordi jeg ved, at det gør noget godt for andre.